2011. június 10., péntek

Autós felvonulás Pécsett 2011. június 16-án! Lehet csatlakozni!


Június 16-án az ország többi nagyvárosának eseményeihez csatlakozva Pécsett is autós demonstrációra készül a négy konföderáció és még tizenegy szakszervezet. Ha a kormány nem gondolkodik, a következő lépés durvább lesz.


Az autós felvonulás a FEMA parkolótól indul június 16-án délután háromkor, egy időben az ország többi részén szervezett hasonló demonstrációkkal. A pécsi eseményen a négy nagy konföderáció és még tizenegy szakszervezet vesz részt, köztük a rendvédelmi dolgozóké, a honvédoké, vasasoké, szociális dolgozóké, de a teljesség igénye nélkül ott lesz a Védegylet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete és a BÉKE is.

A mintegy hatvan autó a pogányi reptér felé indul, majd vissza a városba. A Nagy Lajos Király útján mennek egy kis kört a felvonulók, és a Szabadság úton térnek vissza a FEMA-hoz.



Kedves Szakszervezeti tagok, szimpatizánsok! 
A plakáton látható időpont a gyülekezésre 2011.06.16. 14.30-ra változott a megadott helyszínen. 
Kérek minden résztvevőt, hogy 15-óráig legyen ott a gyülekezési helyszínen, mert a menet zárt lesz. Menet közben nem lehet sem csatlakozni, sem kiszállni, mert beszivároghatnak olyan "elemek" is, akik csak provokátornak jönnek, és nem közénk tartoznak, nem a mi ügyünket erősítik. Mindenkit szeretettel várunk a FEMA parkoló melletti kavicsos gyülekező helyen az 58-as út mellett!


Benke Norbert
MSZOSZ Baranya



A PDSZ Elnökségének nyilatkozata

2011-06-10

A PDSZ Elnöksége szolidaritását fejezi ki a június 16-ra bejelentett  - négy szakszervezeti konföderáció által szervezett - érdekvédelmi demonstrációkon résztvevőkkel.
Az Elnökség elfogadhatatlannak tartja a munka világát meghatározó szabályozók egyeztetés nélküli megváltoztatását, az érdekvédelem fórumainak figyelmen kívül hagyását.
Támogatásunkról biztosítjuk konföderációnk, a Liga Szakszervezetek törekvését az érdekérvényesítés hatékonyságának fokozása érdekében. 
Mendrey László elnök

A demonstrációhoz a LIGA Szakszervezetek konföderáció is csatlakozott. http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=128516


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.