2013. március 9., szombat

Együttműködési megállapodások


Együttműködési megállapodás

amely létrejött egyrészről 

a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya

(1085  Budapest, Somogyi Béla u. 20.),

másrészről 

a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége

( 1072 Budapest, Akácfa u.15.),

együttesen, mint Felek között.

 

1. A Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége támogatja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya minden olyan kezdeményezését, amely az oktatásban foglalkoztatott munkavállalók jobb élet és munkakörülményeit célozza meg.


2. A Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége – egyeztetést követően – segíti a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya által meghirdetett és szervezett rendezvényeket, akciókat, demonstrációkat


3. A Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége – külön egyeztetést követően – megszólalási lehetőséget biztosít a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya választott képviselőjének a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége             rendezvényein.


4. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya minden olyan kezdeményezést támogat, mely a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete programjával, alapszabályával nem ellentétes, azokat minden körülmények között tiszteletben tartja.

5. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya – egyeztetést követően – segíti a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége által meghirdetett és szervezett akciókat és demonstrációkat.


6. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya – egyeztetést követően – oktatáspolitikai kérdésekben, különösen a szakképzés területén szakmai segítséget nyújt a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének.

 

7. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya – egyeztetést követően – megszólalási lehetőséget biztosít a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége választott képviselőjének a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya rendezvényein.

8. Jelen megállapodást - egyeztetést követően- bármely fél indoklás nélkül felmondhatja.

Budapest, 2013. március 8.


Benedek Iván

PDSZ Budapesti Válaszmánya

ügyvivője


Gulyás Attila

Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége

elnöke

 
Együttműködési megállapodás
 
amely létrejött egyrészről
a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya(1085  Budapest, Somogyi Béla u. 20.), másrészről 
a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége
( 1068 Budapest, Benczúr u.45.),együttesen, mint Felek között.
1. A Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége támogatja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya minden olyan kezdeményezését, amely az oktatásban foglalkoztatott munkavállalók jobb élet és munkakörülményeit célozza meg.

2. A Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége – egyeztetést követően – segíti a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya által meghirdetett és szervezett rendezvényeket, akciókat, demonstrációkat

3. A Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége – külön egyeztetést követően – megszólalási lehetőséget biztosít a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya választott képviselőjének a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége rendezvényein.

4. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya minden olyan kezdeményezést támogat, mely a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete alapszabályával nem ellentétes, mely tiszteletben tartja, hogy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete programjával, alapszabályával nem ellentétes, azokat minden körülmények között tiszteletben tartja.
5.  A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya – egyeztetést követően – segíti a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége által meghirdetett és szervezett akciókat és demonstrációkat.

6. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya – egyeztetést követően – oktatáspolitikai kérdésekben, különösen a szakképzés területén szakmai segítséget nyújt.

7. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya – egyeztetést követően – megszólalási lehetőséget biztosít a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége választott képviselőjének a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Budapesti Választmánya rendezvényein.
 
8. Jelen megállapodást - egyeztetést követően- bármely fél indoklás nélkül  felmondhatja

Budapest, 2013. február 28.
Benedek Iván

PDSZ Budapesti Válaszmánya ügyvivője


Székely Tamás

Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ügyvivője
 
 
Gulyás Attila
Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége
elnöke
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.